epo-kozijnen-rijswijk Epo Rijswijk

Bouwschadeherstel is trots als partner geselecteerd te zijn bij de nieuwbouw van het European Patent Office.

Het betreft hier een bijzonder gebouw in Rijswijk en het is voor het eerst in Nederland dat een gebouw met deze staalkwaliteit, hoogte en slankheid (circa 107 meter hoog, 150 meter lang en slechts 12,6 meter breed), door middel van een stalen hoofdconstructie wordt opgetrokken. Waar gewerkt wordt vallen spaanders, Bouwschadeherstel is verantwoordelijk binnen dit prestigieuze project voor het herstel aan aluminium kozijnen en deuren.

Bouwschadeherstel is in Nederland de grootste bouwschadehersteller met diverse specialisme, zoals het herstellen van gepoedercoate  of geanodiseerde kozijnen en deuren, maar ook schadeherstel aan vliesgevels in zowel effen als metallic kleuren, of HPL reparatie waarbij het niet uitmaakt of het effen of HPL met een houtstructuur betreft. Op het gebied van schadeherstel in de nieuwbouw proberen wij altijd innovatief te zijn, wij proberen onze relaties altijd snel te bedienen omdat wij weten hoe belangrijk het is voor onze opdrachtgevers om dat op te kunnen leveren wat zij beloofd hebben.

Schadeherstel zonder verlies van kwaliteit.

Elke reparatie welke door de monteurs van Bouwschadeherstel wordt uitgevoerd betreffen hoogwaardige kwaliteit reparaties waardoor U als opdrachtgever ten alle tijden de hoogwaardigheid van de door u geleverde of gemonteerde materialen kunt waarborgen. Bouwschadeherstel werkt voor vrijwel alle grote Nederlandse leveranciers op het gebied van stalen en aluminium kozijnen, met originele fabriek coatings.

Mochten wij u van dienst kunnen zijn bij het opleveren van gebouwen of bent u benieuwd naar onze herstel technieken, neem contact op met ons kantoor of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel of bel ons even.

Een team van enthousiaste medewerkers staan voor u klaar.