eneco_elmer_munter-11Elmer de Munter

Nieuwe Medewerker Buitendienst

Per 1 september j.l is Elmer de Munter in dienst getreden bij Bouwschadeherstel. Elmer is binnen bouwschadeherstel verantwoordelijk voor de commerciële buitendienst en het onderhouden van klantrelaties.

Elmer genoot een HBO opleiding en is zijn loopbaan gestart bij ENECO  waar hij tot zijn vertrek verantwoordelijk  was voor groot zakelijke klanten, Binnen bouwschadeherstel gaat Elmer de commerciële buitendienst versterken, een van de kerntaken is het onderhouden van nieuwe en bestaande relaties van Bouwschadeherstel.

Elmer heeft een intensieve training van ruim een maand achter de rug in het training centrum van Bouwschadeherstel en ging een aantal dagen met de monteurs van bouwschade mee op stap om de praktijk van bouwschadeherstel te kunnen ervaren.

Elmer was gedurende deze periode vooral onder de indruk van de innovaties welke worden ontwikkeld binnen  Bouwschadeherstel als ook de indrukwekkende gebouwen welke hij in deze tijd heeft bezocht waar de monteurs van Bouwschadeherstel zoal werkzaam zijn in Nederland.

(Elmer)

Wat mij het meest fascineert is de passie waarmee de monteurs van Bouwschadeherstel hun werk uitvoeren, met welke monteur ik ook een dag mee ging tijdens mijn opleiding binnen bouwschadeherstel, stuk voor stuk hebben zij liefde voor hun vak en is alleen goed ook daadwerkelijk alleen goed. wat ik ook wel als bijzonder heb ervaren is het feit dat ik voor mijn aantreden nog nooit van dit type bedrijf had gehoord en als je dan ziet dat Bouwschadeherstel werkt op vrijwel alle prominente bouwplaatsen welke Nederland rijk is vind ik dat ook fascinerend.

Mocht uw bouwplaats zich in Zuid-West Nederland bevinden en heeft u behoefte aan technisch  herstel advies kunt u contact opnemen met Elmer de Munter, deze zal u voorzien van alle mogelijke herstel mogelijkheden op het gebied van aluminium, staal, kunststof en HPL.

Het werkgebied van Elmer zal liggen Zuid-West Nederland.

Neem contact op met Elmer de munter via de mail, Elmer@bouwschadeherstel.nl

Ook ik ben U namens Bouwschadeherstel graag van dienst.