Reinigen

Bent u op zoek naar een professioneel reinigingsbedrijf? Bouwschadeherstel kan u van dienst zijn op het gebied van specialistisch reinigen. Wij beschikken over alle kennis en ervaring voor het schoonmaken van gevels en industriële omgevingen, maar we zijn ook gespecialiseerd in de reiniging van zonnepanelen, kozijnen, vloeren en nog veel meer!  Specialistisch reinigen is een vak waarbij verschillende vaardigheden nodig zijn. Onze professionals zijn allemaal VCA gecertificeerd en gaan veilig te werk. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom is het reinigen van de buitenkant van een pand belangrijk? Wanneer een pand goed onderhouden wordt en de aanslag van algen en andere viezigheden verwijderd worden, oogt het pand niet alleen mooier, maar stijgt de waarde ervan ook. Zo is het goed om vogelpoep, vervuiling, schimmel, graffiti en meer te laten verwijderen. Dit kan het gebouw op een negatieve manier aantasten en heeft ook weer een effect op de uitstraling van het pand.

Onze Diensten

Naast het reinigen van de gevel is het ook belangrijk om andere delen van een pand mee te nemen. Uiteindelijk wordt de levensduur van materialen verlengt wat veel voordeel brengt.

Bouwschadeherstel biedt de volgende diensten aan:

  • Industrieel reinigen: Dit heeft betrekking op het reinigen van bedrijfspanden in industriële omgevingen. Denk hierbij aan Stalen constructies, installaties, technische ruimtes, lichtlijnen, liftschachten en overige moeilijk bereikbare plekken.
  • Gevelreiniging: woningen en gebouwen worden na verloop van tijd vies door het weer of vandalisme zoals graffiti. Tijdens gevelreiniging zullen we uw gevel goed onderhanden nemen en de gevel na afloop impregneren. Dit zorgt ervoor dat de gevel vochtafstotend wordt en vuil zich minder makkelijk hecht.
  • Vloeren reinigen: Hierbij worden uw vloeren weer zo goed als nieuw!
  • Zonnepanelen reinigen: Krijg meer rendement met schone zonnepanelen, die veilig en goed schoongemaakt worden door Bouwschadeherstel.
  • Kozijnen reinigen: Hierbij worden de kozijnen van uw woning of bedrijfspand grondig gereinigd voor een langere levensduur.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het reinigen van uw zonnepanelen via een van de onderstaande buttons.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!