HPL Repareren

HPL repareren is anno 2016 een veel toegepast materiaal, men verwerkt HPL producten op velerlei, enkele voorbeelden van de toepassing van HPL zijn, toepassingen op deuren, wandbekleding, meubels en nog veel meer.  De monteurs van Bouwschadeherstel hebben compleet uitgeruste bussen welke zijn voorzien van alle mogelijke tools om HPL snel en vakkundig te herstellen. Het maakt hierbij niet uit wat de toepassing van het HPL is of welke kleur samenstelling het product heeft.

Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op!

HPL Repareren door Bouwschadeherstel

Bij het HPL reparatie kunt u denken aan het herstellen van u schades zoals onder andere krasjes en verkleuringen. Maar ook afgesprongen HPL, inbraakschades, verkeerde geboorde gaatjes val-/stootschades en beschadigingen aan de rand van deuren. Dit kan van HPL, massief hout of schade door deurdrangers. Bij HPL reparatie maakt het niet uit of het nu een uni-kleur betreft of een houtkleur. Zelfs metallic- en RVS kleuren kan Bouwschadeherstel repareren.

HPL reparatie geschied op locatie, demontage van de toegepaste HPL is veelal niet noodzakelijk. Buiten deze reparatie kan Bouwschadeherstel u tal van andere diensten leveren. Denk hierbij aan het herstellen van schades aan Aluminium kozijnen en deuren. Zelfs geanodiseerde kozijnen herstellen wij! Maar buiten aluminium herstellen wij ook schades aan kunststof kozijnen zoals inbraak schades. Tot slot herstellen wij ook verweerde kozijnen en maken wij deze weer in nieuwstaat.

Bouwschadeherstel is Nederland marktleider op het gebied van schadeherstel. Wij herstellen jaarlijks vele duizenden schades van uiteenlopende aard. De monteur van Bouwschadeherstel zijn goed opgeleide en nette vakmensen. Allen met liefde voor hun vak. Door continue bijscholing in een eigen trainings- centrum en innovatie op het gebied van schadeherstel zijn wij een vooruitstrevende organisatie.

Kom in contact

De mensen van Bouwschadeherstel werken zowel in de nieuwbouw als in bewoonde woningen. Onze speciale oplevering service voor de woningbouw draagt dagelijks zorg aan de tevredenheid van onze klanten van opdrachtgevers. Daarnaast maken onze monteurs het verschil door voor iedereen een betrokken partner te zijn. Uiteraard met slechts 1 doel, kwaliteit.

Mocht u benieuwd zijn wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bij zowel HPL reparatie of andere diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of stuur een mail naar info@bouwschadeherstel.nl