De Bouwschadehersteller no 1 van Nederland. Bouwschadeherstel is in Nederland De Bouwschadehersteller als het gaat om bijvoorbeeld oplevering van nieuwbouw of renovatie van bestaande kozijnen. Jaarlijks voeren wij als de bouwschadehersteller meer als 10 duizend reparaties uit. Dit zowel op nieuwbouw locaties als bij bestaande gebouwen. U kunt bij het herstellen van schades denken aan bijvoorbeeld het herstellen van HPL schades, schade aan aluminium kozijnen en deuren en kunststof schadeherstel. Maar ook het herstellen van relingen, herstel aan vliesgevels en nog veel meer.

Bouwschadeherstel beschikt over een eigen innovatief team. Zij doen onderzoek naar nieuwe herstel technieken om vrijwel alle schades te kunnen herstellen. Denk hierbij aan schades die zijn ontstaan in de nieuwbouw aan diverse uiteenlopende materialen.

Zo hebben wij in eigen laboratorium gezamenlijk met een input van BASF. Dit is een techniek ontwikkeld om geanodiseerde producten op locatie te kunnen herstellen. Maar ook hebben wij een oplossing voor het herstellen van bijvoorbeeld filiforme corrosie.

Bij de bouwschadehersteller staat uw tevredenheid bovenaan

Bouwschadeherstel doet er alles aan om voor onze opdrachtgevers de bouwschadehersteller van Nederland te blijven. Door steeds een stap vooruit denkt op het gebied van oplever management.

Bouwschadeherstel doet ook klant tevredenheids- onderzoeken. Hierin scoren wij gemiddeld een 8,6. Tijdens dit onderzoek komen zaken aan de orde als accuraatheid, netheid van de bouwschadehersteller en de snelheid waarmee de schades worden hersteld.  Maar ook hoeveelheid schades op 1 dag en vriendelijkheid van medewerkers. Daar zijn wij als Bouwschadeherstel bedrijf erg trots op.

Ook een grote kracht van Bouwschadeherstel is het inzetten van meerdere teams op bouwlocaties, opleveren gebeurd als laatste in de bouwcyclus, onze opdrachtgevers vinden het in dit bouw stadia van groot belang dat de oplevering werkzaamheden na melding accuraat worden uitgevoerd, Bouwschadeherstel staat bekend om haar flexibele inzet na schade meldingen.

Neem contact met ons op

Mocht u meer informatie wille over hoe wij als bouwschadehersteller ons ook voor u in kunnen zetten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen. Mail dan naar info@bouwschadeherstel.nl

Wij zijn u graag van dienst!