Boot polyester repareren

Voor een boot polyester repareren is Bouwschadeherstel uw partner! Als specialist in het herstellen van schades zorgen wij ervoor dat uw boot er weer uit ziet als nieuw. Polyester repareren dient vakkundig en zorgvuldig gedaan te worden. U wilt ten slotte niet dat het polyester naar korte tijd weer vervangen moet worden. Bij Bouwschadeherstel beschikken wij over de juiste apparatuur en kennis. In de meeste gevallen kunnen wij de schades ter plekke herstellen. Zo hoeft de boot niet vervoerd te worden naar een andere locatie. Wel zo fijn!

Wilt u meer weten over de herstel mogelijkheden voor uw boor door Bouwschadeherstel? Neem dan gerust even contact met ons op!

Boot polyester repareren door Bouwschadeherstel

Polyester wordt naast epoxy vaak gebruikt bij het repareren van een boot. Maar ook voor het opknappen hiervan. Wij zorgen er eerst voor dat het te herstellen oppervlak grondig schoongemaakt wordt. Dit is van essentieel belang wanneer u een glad en strak oppervlak terug wilt. Losse verfresten worden verwijderd en het beslag wordt gedemonteerd. Uiteraard zetten wij deze na het repareren van de boot netjes terug.

Vervolgens gaan we het oppervlak schuren en zorgen dat het oppervlak zo glad mogelijk is. Na het aanbrengen van polyester wordt de boot gelakt en ten slotte de losgehaalde onderdelen weer vastgezet.

Bouwschadeherstel voor alle soorten schades.

Bij Bouwschadeherstel kunt u niet alleen terecht voor polyester schade aan uw boot, maar ook voor andere schades. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glasschades en schade aan het interieur. Wat uw schade ook is, Bouwschadeherstel staat voor u klaar. Naast bootschades kunt u ook bij ons terecht voor schades aan een pand zoals gevelschade. Maar ook voor bouwschades, het herstellen van sanitair en glasschades. Lees op de website meer over onze diensten.

Contact

Wilt u weten of Bouwschadeherstel uw boot kan repareren? Neem dan zeker contact met ons op. Wij gaan de schade bekijken en vertellen u precies hoe wij dit voor u kunnen repareren. Mail uw vraag en eventuele foto’s naar info@bouwschadeherstel.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken, dit kan via  (0492) 32 44 34.

Vrijblijvend contact opnemen