Bouwschadeherstel is al sinds 2015 ambassadeur van de High Five Foundation, deze stichting zet zich in voor kinderen waarvan hun ouders zijn aangewezen op de voedselbank.

Jaarlijks organiseert de High Five Foundation vijf evenementen variërend van een dagje Efteling, een bezoek aan Blijdorp of een Make Over Day. Kortom uiteenlopende evenementen waar wij kinderen een dag onbezorgd laten genieten.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inzet voor deze kinderen. Bekijk hieronder de promo film van de High Five Foundation of neem een kijkje op de website van de High Five Foundation.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

KIKA

KIKA dragen wij een warm hart toe, buiten een jaarlijkse donatie welke gerelateerd is aan de omzet van ons bedrijf, doen we ook mee aan periodieke acties zoals de beren-actie. Naast de donatie, koopt Bouwschadeherstel beren bij KIKA welke wij vervolgens in de vorm van relatiegeschenken aan onze relaties geven, de inkoop van de beren komt ten goede van de stichting.

Onze motivatie en keuze voor deze stichting is, het zal je maar overkomen dat je kind getroffen wordt door deze vreselijke ziekte, Bouwschadeherstel draagt graag een steentje bij in onderzoek naar kanker.

Stichting de Zonnebloem

Ook aan de Nationale Stichting de Zonnebloem doen wij jaarlijks een donatie.
Het doel van de vereniging is het zorgen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Zo kunnen tienduizenden mensen, met én zonder handicap, volop mee blijven doen aan onze maatschappij. En helpen we eenzaamheid te voorkomen. Samen bouwen we aan een zorgzame samenleving, want zonder elkaar is iedereen alleen wij als Bouwschadeherstel zijn trots dat ook wij een steentje kunnen bijdragen in het mogelijk maken van evenementen.

Sophia Kinderziekenhuis

Wie kent het niet, het Sophia Kinderziekenhuis uit Rotterdam, nee ook wij hadden het liever niet gekend, maar de realiteit is niet anders en wat fijn dat wij in een land leven waar wij als het dan echt nodig is kunnen beschikken over deze zorg. Bouwschadeherstel neemt jaarlijks deel aan Sprinting Sophia, een jaarlijks terugkomend event waar kinderen een hele dag even hun dagelijkse zorgen vergeten om op pad te gaan met een stoet van mooie, bijzondere auto’s en op deze wijze een heerlijke zorgeloze dag te beleven. Wij zetten ons met hart en ziel in om deze dag mede mogelijk te maken en daar zijn we ook trots op.

Robert Kalkman Foundation

Gezamenlijk met een tal van collega ondernemers is ooit de VOC ( Vrienden Ondernemers Club) Golf opgericht. Gaande het bestaan van de vereniging is het initiatief ontstaan om eens per jaar te golven voor het goede doel, op deze dag nodigt elk lid van de vereniging een 3 tal relaties uit waarvoor de ondernemer een bijdrage levert. In 2012 kwam de opbrengst geheel ten goede aan het Ronald Kalkman Foundation, met als motto ” Golf fun for children with cancer” en als het om dit soort initiatieven gaat staan wij vooraan.

Bouwschadeherstel wil graag een dankwoord richten aan al haar relaties omdat mede door uw betrokkenheid met ons bedrijf wij bovengenoemde initiatieven kunnen steunen, daar mogen wij gezamenlijk trots op zijn!