HPL herstel
HPL Herstel

Wij zijn dé specialist als het gaat om het herstellen van HPL schades en meer.

HPL, ook wel bekend als High Pressure Laminate, is een veelgebruikt materiaal in diverse sectoren, waaronder in de hotelbranche.
Helaas kan intensief gebruik ervoor zorgen dat het HPL beschadigd raakt.

Gelukkig bieden wij bij Bouwschadeherstel de oplossing met onze HPL reparatie service.

Wij brengen het oorspronkelijke HPL weer terug in zijn originele staat, voor een esthetisch mooi resultaat én om intrekkend vocht tijdens schoonmaak te voorkomen. Dit voorkomt verdere beschadigingen en zorgt ervoor dat alles er verzorgd uit blijft zien. Onze specialisten kunnen HPL reparaties uitvoeren op zowel effen als HPL materialen met een houtstructuur.

Maar wij zijn niet alleen gespecialiseerd in HPL; ook voor beschadigingen aan aluminium ramen en deuren, sanitair, tegels en harde vloeren kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technieken om elk project tot een succes te maken.

Bij Bouwschadeherstel staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Wij hebben een uitstekende CEO rating en onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9+. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor alle reparaties aan HPL, aluminium, sanitair, tegels en harde vloeren. Voor gedegen advies en een vrijblijvende offerte kunt u altijd bij ons terecht. Wij denken met u mee en geven gedegen advies op maat.

Heeft u interesse in onze HPL reparatie of andere reparaties?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bouwschadeherstel.nl of telefonisch via +31 6 20 20 20 20.

Vriendelijke groet,

Team Bouwschadeherstel.