Deuren worden dagelijks gebruikt. De kans is dan groot dat beschadigd raken. De meeste deuren bevatten HPL. HPL staat voor High Pressure Laminate (hoge druk laminaat). Het is opgebouwd uit meerdere lagen die onder zeer hoge druk worden samengeperst (gelamineerd). Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat.

Er zijn vele manieren om schade aan HPL te repareren. Gelukkig zijn de monteurs van Bouwschadeherstel gespecialiseerd op het gebied van HPL reparatie. Wij zijn Nederlands grootste HPL hersteller en trots dat wij jaarlijks duizenden HPL-deuren mogen herstellen!

De monteurs van Bouwschadeherstel zijn professioneel en deskundig te werk gegaan bij deze klus. Zij hebben de beschadigde HPL delen terug in de oorspronkelijke structuur en kleur gerepareerd. Wij gaan voor een kwalitatieve en hoogwaardige oplevering.

Het voordeel van onze monteurs is dat zij veel ervaring hebben met verschillende schades. Zo kunnen zij u ook van dienst zijn voor schades aan gevels, aluminium of kunststof kozijnen, glas, inbraakschades en meer.

Vrijblijvende prijs opvragen?

Wilt u meer informatie omtrent HPL Reparatie, neem dan contact met ons op voor het maken van een gratis proef of stuur even een mailtje naar info@bouwschadeherstel.nl.