Gevel Herstel

Naast het herstellen van kozijnen, deuren en relingen houden wij ons ook bezig met Gevel Herstel.

Gevels kunnen verschillende vormen van schaden hebben. Zoals deuken en krassen, aan gevelelementen en vliesgevels in zowel uni kleuren als metallic lakken. Omdat de fabrieksapplicatie voor het aanbrengen van coating nogal verschilt van de herstel applicatie, hebben wij gezamenlijk met onze coating fabrikant een herstellak ontwikkeld welke nagenoeg naadloos aansluit bij de door de fabriek aangebrachte coating.

Daarom werken wij ook met verschillende herstelvormen.

Onze monteurs beheersen alle technieken op het gebied van Gevel Herstel, aluminium gevels, stalen gevelbeplating, uni of metallic kleuren.                                       In de bussen van onze monteurs beschikken zij over mengmachines om alle kleuren op locatie te vervaardigen.

De herstel methodes van Bouwschadeherstel bestaan o.a. uit:

  • Kleur verschillen opheffen (ook in metallic lakken)
  • Schade herstel
  • Corrosie herstel
  • Delaminatie herstel
  • Conservering van verouderde lakken
  • Blaasvorming herstel
  • Reiniging

Hieronder wordt een mooie project weergegeven. De medewerkers van Bouwschadeherstel hebben hun best weer gedaan om de schade strak te herstellen!

Heeft u vragen omtrent, neem contact met ons op info@gevelschade.eu

Met vriendelijke groet,

Team Gevelschade.