Naast het herstellen van kozijnen, deuren en relingen houden wij ons ook bezig met het herstellen van gevels. Gevels kunnen verschillende vormen van schaden hebben. Zoals deuken en krassen, aan gevelelementen en vliesgevels in zowel uni kleuren als metallic lakken. Omdat de fabrieksapplicatie voor het aanbrengen van coating nogal verschilt van de herstel applicatie, hebben wij gezamenlijk met onze coating fabrikant een herstellak ontwikkeld welke nagenoeg naadloos aansluit bij de door de fabriek aangebrachte coating. Daarom werken wij ook met verschillende herstelvormen

De herstel methodes van Bouwschadeherstel bestaan o.a. uit:

  • Schadeherstel
  • Kleur verschillen opheffen (ook in metaic lakken)
  • Corrosie herstel
  • Delaminatie herstel
  • Conservering van verouderde lakken
  • Blaasvorming herstel
  • Reiniging

Hieronder wordt een mooie project weergegeven. De medewerkers van Bouwschadeherstel hebben hun best weer gedaan om de schade strak te herstellen!

Heeft u een beschadigde gevel? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Lees meer over gevel herstel