Afgelopen week hebben wij weer een aantal kozijnen hersteld. Wij hebben opdrachten voor kozijnen herstel door heel Nederland. We werken met kunststof en aluminium kozijnen. Wij hebben afgelopen week deuken en krassen verwijderd. Maar Bouwschadeherstel herstelt ook kozijnen van aanslag of verkleuring. In de loop van tijd kunnen uw kozijnen verkleuren. Dit geeft al snel een dof effect. Naast deze mogelijkheden kunt u bij ons ook terecht voor inbraakschade.

Wij hebben de kozijnen eerst opgeschuurd. Dit doen wij om vuil en aantasting te verwijderen. Vervolgens hebben wij de kozijnen voorzien van een nieuwe coating. Deze coating zorgt ervoor dat de kozijnen weer jaren meegaan!

Zoals u ziet waren deze kozijnen wit. Het kan zo zijn dat uw kozijnen een andere kleur hebben. Dat is geen probleem. U kunt bij ons de kozijnen een iedere kleur laten spuiten. Daarbij maakt het type kozijn ook niet uit.