Wanneer er bij u is ingebroken, wilt u dit zo snel mogelijk vergeten. Zeker de sporen van het inbreken wilt u niet meer tegenkomen in of rondom het huis. Bouwschadeherstel helpt u graag om zo snel mogelijk van deze schade af te komen. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring op gedaan in het herstellen van inbraakschades. Wij zorgen ervoor dat u niets meer terugziet van de schade. Zo wordt u niet meer herinnerd aan de nare ervaring.

Er zijn verschillende soorten inbraakschades aan bijvoorbeeld gevels en kozijnen. Bouwschadeherstel herstelt alle soorten inbraakschades, zowel kunststof als aluminium. Onze monteurs herstellen op locatie alle schade die aan het huis is verricht. Zij doen dit met geavanceerde apparatuur.

Hieronder worden voor en na afbeeldingen van een inbraak weergegeven. Het was een flinke inbraak, maar de monteurs hebben de schade weten te herstellen.

Wij begrijpen dat een inbraak een zeer vervelende ervaring is. Helaas kunnen wij het inbreken niet stoppen, maar we kunnen de schade wel herstellen.