Regelmatig krijgen wij een aanvraag voor het herstellen van diverse schades. Denk hierbij aan schades aan kozijnen, schades aan gevelbeplating, inbraakschades en meer. Maar wist u dat u ons ook kunt inzetten voor bijv. het herstellen van baden? Of het opheffen van kleurverschillen? 

Zo zijn onze specialisten afgelopen week bezig geweest met het herstellen van een bad. Het bad had schade opgelopen en de huiseigenaren wilden dit graag laten verhelpen. Het kopen en plaatsen van een nieuw bad brengt ten slotte veel kosten met zich mee en neemt veel tijd in beslag (tijd waarin het bad niet gebruikt kan worden). Bouwschadeherstel heeft hiervoor de oplossing. Onze specialisten kunnen dit binnen een paar uur herstellen wat u veel kosten en tijd bespaart!

Daarnaast is het opheffen van kleurverschillen ook een specialiteit van Bouwschadeherstel. Éen van onze opdrachtgevers zat met een probleem. Het door hun bestelde profiel was in een verkeerde kleur geleverd. Voor ons geen probleem! We hebben het profiel alsnog in de juiste kleur gespoten.

Schades laten herstellen door Bouwschadeherstel

Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat om een helder advies te geven over de omvang en herstelkosten van diverse schades. Alle rapportages zijn voorzien van een hersteladvies en de daarmee samenhangende kosten. Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van een gevel aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert in de toekomst.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de schade op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen naar info@bouwschadeherstel.nl of direct bellen naar 04 92 32 44 34.