Regelmatig krijgen wij een aanvraag voor het herstellen van schades aan een gevel die worden veroorzaakt door personenauto’s of vrachtwagens. Denk aan kleine schades door personenauto’s die ergens tegenaan rijden en krassen achterlaten. Of grote schades door vrachtwagens die bij het uitladen tegen de gevel van een bedrijfspand aanrijden. 

Heeft u schades aan uw pand door een aanrijding? Dan raden wij aan om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Naast dat de schade het aanzicht van uw pand beïnvloed, neemt het verval sneller toe. Beschadigde gevels kunnen ervoor zorgen dat er schimmel- en/of vochtplekken ontstaan doordat de wind- en waterdichtheid is aangetast.

Aanrijdschades laten herstellen door Bouwschadeherstel

Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van aanrijdschades. Alle rapportages zijn voorzien van een hersteladvies en de daarmee samenhangende kosten. Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van een gevel aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert in de toekomst.

Meer informatie?

Wanneer u aanrijdschade heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de schade op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen naar info@bouwschadeherstel.nl of direct bellen naar 04 92 32 44 34.