Gevelschadeherstel

Met trots heeft Bouwschadeherstel een contract met Siemens AG, met de afdeling Power and Gas & Energy Solutions afgesloten voor de complete oplevering van de nieuwe Energie centrale in Düsseldorf (Duitsland)

Bouwschadeherstel is verantwoordelijk voor het opleveren van c.a. 10.000 m2 gevelbeplating. het gevelschadeherstel bestaat uit het 100% schadevrij opleveren, u kunt hierbij denken aan krassen, deuken, kleurverschil. De toegepaste kleuren op deze centrale bestaan uit 9006 en 9005.

De eerste proeven welke voor het gevelschadeherstel zijn  uitgevoerd door Bouwschadeherstel is door een team van 10 deskundige van zowel Siemens A.G. als de eindklant beoordeeld en excellent bevonden.

Het mooie nieuws is dat Bouwschadeherstel reeds in vervolg gesprek is met Siemens A.G omtrent het structureel onderhoud en gevelschadeherstel van zowel bestaande als nieuw op te leveren Energie centrales, en daar zijn wij trots op.

Ook bij Gevelschadeherstel helpt Bouwschadeherstel u graag verder……