Op het project Onderwijscentrum Noordwestcluster te Utrecht verzorgt Bouwschadeherstel de schade opleveringspunten aan o.a. de HPL deuren en stalen puien.  De Universiteit Utrecht bouwt in het Noordwestcluster van De Uithof een nieuw Onderwijscentrum voor studenten en docenten van de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen en Geneeskunde (Biomedische Wetenschappen). Het voorziet in een tekort aan onderwijsruimte ontstaan door de sloop van het Wentgebouw in 2015 en het gebouw van de faculteit Aardwetenschappen in 2016. Het Onderwijscentrum Noordwestcluster bestaat uit een nieuw gebouw in combinatie met het Buys Ballotgebouw en het Minnaertgebouw. Deze laatste twee gebouwen worden gelijktijdig gerenoveerd. Het nieuwe centrum met daarin onderwijsruimten, practicumruimten, studielandschappen, kantoren en horeca wordt in 2015 in gebruik genomen.