Bouwschadeherstel heeft op dit project naar alle tevredenheid van haar opdrachtgever de onderdorpels van de vliesgevels mogen herstellen en overspuiten in de kleur RAL 8019 (donkerbruin).

Medio februari 2014 is begonnen met de renovatie en verduurzaming van het hoofdkantoor aan de Prinses Beatrixlaan in Den Haag. De oplevering staat gepland voor eind april 2016. De omvang van de panden bedraagt circa 29.000 m2.

De gebouwen voldoen na de renovatie aan de LEED Gold-standard for New Constructions and Major Renovations, een hoge certificering voor energiezuinigheid. De ruimtes worden ingericht volgens het Siemens Office-concept, dat uitgaat van tijd- en plaats-onafhankelijk werken en het stimuleren van samenwerking en kennisdeling. Hiermee krijgen de Siemens-medewerkers een prettige en goed gefaciliteerde werkomgeving, die hen in staat stelt hun productiviteit te verhogen.