Bouwschadeherstel heeft op dit project haar kunsten mogen vertonen op het gebied van het herstellen van geanodiseerde kozijnen. Op dit project betrof het schadeherstel aan goud geanodiseerde kozijnen, een specialisme van Bouwschadeherstel.

Op Schiphol Centrum wordt momenteel druk gewerkt aan het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Hotel. Het betreft een omvangrijk bouwproject met een omvang van zo’n 40.150 vierkante meter, dat in een bouwperiode van 2,5 jaar gerealiseerd zal worden. De nieuwbouw zal het huidige Hilton hotel gaan vervangen en wordt pal voor het huidige Hilton hotel gebouwd. Begin 2012 is gestart met de bouw. De oplevering staat gepland voor het 4e kwartaal 2015.

Het nieuwe Hilton hotel krijgt 23 vergaderzalen, een restaurant en bar, executive lounge, spa en fitnesscentrum, een groot atrium met lobby en een ondergrondse parkeergarage met 138 parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal van de internationale luchthaven. Het nieuwe Hilton Schiphol komt op een prominente plaats langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton hotel. Het hotel wordt een echte icoon voor de luchthaven.