High Five Ambassadeur

In het nieuwe pand van Bouwschadeherstel hebben wij als ambassadeur van de High Five Foundation speciaal voor dit goede doel een eigen vergader ruimte ter beschikking gesteld. Als High Five Ambassadeur  steunen wij de doelen welke deze foundation naleeft, deze foundation maakt zich sterk voor de kinderen van ouders welke op de voedselbank zijn aangewezen.

Speciaal voor deze kinderen organiseert de High Five Foundation speciale dagen, zoals een dagje naar de Efteling, of dat de kinderen een keer naar de kapper kunnen, zij regelen een speciale middag dat de kinderen tijdens de feestdagen  een cadeau mogen uitzoeken bij een plaatselijke speelgoed winkel enz. dingen die wellicht voor U en voor mij heel gewoon zijn, zijn voor deze kinderen niet gewoon, dat is de reden dat Bouwschadeherstel zich als ambassadeur inzet voor de High Five Foundation.

In het nieuwe pand van Bouwschadeherstel hebben wij speciaal voor deze Foundation een eigen thuis gebouwd in de vorm van een eigen vergader faciliteit voor 15 personen compleet met IT infrastructuur en een beamer voor presentaties, verder stellen wij koffie en frisdrank ter beschikking tijdens bijeenkomsten.

Wilt U meet informatie omtrent de High Five Foundation, kijk dan op www.highfivefoundation.nl