Sprinting Sophia 2014
op zaterdag 24 mei

Bouwschadeherstel neemt wederom deel aan Sprinting Sophia. Op zaterdag 24 mei vindt voor de 5e keer het ‘Sprinting Sophia’ evenement plaats. Ook dit jaar wordt met circa 35 supercars een tourrit georganiseerd voor kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis. Het programma omvat onder andere uit een uitgebreide rit met Ferrari’s, Maserati’s, Mercedessen, Porsches en een Bugatti Veyron. Bentley,  Dit jaar worden wij ontvangen door The Harbour Club te Rotterdam.

EEN FANTASTISCHE DAG 

Wat heeft iedereen genoten! Een geweldige dag voor alle kinderen die dankzij de
inzet van alle coureurs een hele bijzondere ervaring kregen! En met zoveel mooie
auto’s bij elkaar hadden ze heel veel bekijks!

Op zaterdag 25 mei 2013 vond voor de 4e keer ons ‘Sprinting Sophia’ evenement plaats. Jaarlijks organiseren wij dit evenement om kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis een dag te geven om nooit te vergeten. Dit jaar zijn wij wederom met 36 supercars en kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis uit Utrecht op pad gegaan.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Holster 06-46620313