Zonnepanelen reinigen

Zijn uw zonnepanelen minder werkzaam door stof, stuifmeel of algen en mos? Dan bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk uw zonnepanelen grondig reinigen voor een langere levensduur en frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wanneer u tijdig uw zonnepanelen laat reinigen kunt u voorkomen dat het vuil zich aan de panelen hecht, waardoor dit uiteindelijk bijna onmogelijk te verwijderen is. Wist u dat schone zonnepanelen tot wel 15% meer rendement leveren? Hoe fijn is dat!

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom uw zonnepanelen laten reinigen door Bouwschadeherstel? Het zelf reinigen van uw zonnepanelen geeft niet altijd het gewenste resultaat. Misschien heeft u wel hoogtevrees of kunt u er simpelweg niet bij komen. Daarbij komt nog dat veiligheid bij het schoonmaken van uw zonnepanelen dan ook altijd op de eerste plaats moet komen.  Wij kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen veilig en goed gereinigd worden. 

Ontdek alle mogelijkheden bij Bouwschadeherstel

Geloof het of niet, maar het reinigen van zonnepanelen is een vak apart. Zo zijn er verschillende aanpakken nodig, afhankelijk van de locatie van zonnepanelen, zeker wanneer deze op daken liggen. Door het laten reinigen van uw zonnepanelen kunt u zeker zijn van een hoger rendement. Daarom raden wij aan om 1 – 2 keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen, zodat het vuil op uw panelen het waardevolle zonlicht niet blokkeert. Goed om te weten is dat onze medewerkers altijd veilig te werk gaan. Ze zijn VCA gecertificeerd en bevoegd om te werken met een hoogwerker of heftruck.

Voordelen van uw zonnepanelen reinigen bij Bouwschadeherstel:

  • Meer rendement: wees verzekerd van meer rendement nadat uw zonnepanelen zijn schoongemaakt;
  • Duurzaamheid: Wij zorgen voor een milieuvriendelijke manier van schoonmaken;
  • Efficiëntie: Er wordt gezocht naar de beste werkmethode. Dit kan via de grond zijn, vanaf een hoogwerker of op het dak;
  • Veiligheid: Uiteraard willen we dat onze mensen aan het einde van de dag gezond naar huis gaan. Daarom nemen wij de nodige veiligheidsmaatregelen en werken we met VCA gecertificeerde arbeidskrachten.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het reinigen van uw zonnepanelen via een van de onderstaande buttons.

Zonnepanelen reinigen
Zonnepanelen reinigen
Zonnepanelen reinigen

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!