Vloer reinigen

Hebben uw vloeren een doffe uitstraling? Zijn ze vervuild en komen vlekken er met dweilen niet meer uit? Geen paniek! Bouwschadeherstel komt bij u langs om uw vloeren professioneel te reinigen. Onze specialisten komen bij u op locatie om te kijken welke behandelmethode het meest geschikt is voor uw vloer. Zo kunnen we beoordelen hoe de vloer gereinigd moet worden. Wij beschikken over de juiste producten om uw vloeren te reinigen en zorgen dat deze er weer helemaal als nieuw uitziet. Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom uw vloer laten reinigen door Bouwschadeherstel? Het zelf reinigen van uw vloeren geeft niet altijd het gewenste resultaat. In de loop van de jaren ontstaat er een vetlaag, met de kans op vlekken wanneer u probeert de vloer grondig schoon te dweilen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw vloer binnen één dag weer als nieuw is! Wel zo fijn!

Verschillende soorten vloeren

Als specialist in het reinigen van uw vloeren hebben we expertise op het gebied van verschillende vloeren. Iedereen vloer heeft immers een andere manier van reiniging nodig. Wij reinigen de volgende soorten vloeren:

  • Marmoleum
  • Linoleum
  • Beton
  • Tegelvloer
  • Pvc vloer
  • Stenen vloer
  • Natuursteen vloer
  • Leisteen vloer
  • Houten vloer

Linoleum / Marmoleum / PVC vloeren: Hierbij worden de vloeren eerst grondig gestript. Al de viezigheid en oude waslagen worden verwijderd. Vervolgens wordt uw vloer beschermt door het aanbrengen van twee polymeer- of waslagen. De vloer wordt in de was gezet door een mat-, hoog- of zijdeglans waslaag.

Tegel vloeren: We beginnen met het reinigen van uw tegels, waarna we gebruik maken van en diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Hierdoor worden alle tegels schoon en ontvet. Speciale borstels maken de vloer vrij van vuil. Na afloop wordt de vloer impregneert en zo is uw vloer (inclusief voegen) weer beschermd tegen vuil, vocht en zuur.

Natuursteen / leisteen vloeren: Er zijn verschillende technieken die worden gebruikt bij het reinigen van natuursteen, zoals reinigen, slijpen, kristalliseren en impregneren. Verleng de levensduur van uw natuurstenen vloer.

Betonvloeren: Hierbij worden de vloeren allereerst grondig machinaal gereinigd met professionele reinigingsmiddelen. Eventueel meerdere keren mocht dit nodig zijn. Hierna wordt de vloer geïmpregneerd. Deze dringt diep en onzichtbaar in de poriën van uw beton, waar deze jarenlang actief blijft.

Houten vloeren: Door middel van het grondig reinigen van de vloer kunnen we al het vuil uit de vloer halen. Om ervoor te zorgen dat jouw houten vloeren er weer uitzien als voorheen worden uw vloeren behandeld met en polijstmachine. Dit zorgt ervoor dat het hout tot in de kern gereinigd wordt.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het reinigen van uw vloer via een van de onderstaande buttons.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!