Schadeherstel na inbraak

De definitie van  inbraak is het met geweld, dat wil zeggen door het verbreken van afsluitingen, zich wederechtelijk (zonder toestemming) toegang verschaffen tot het gebouw of een gedeelte van het desbetreffende gebouw.

Inbraakschade is een erg vervelende schade, die u het liefste natuurlijk zo snel mogelijk hersteld ziet. Is er bij u ingebroken en is uw huis, pand of winkel beschadigd? Laat deze inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze vakkundige medewerkers van Bouwschadeherstel. Wij staan binnen 24 uur bij u voor de deur om reparaties uit te voeren. Mocht dit niet gelijk mogelijk zijn, maken we eerst een aantal noodvoorzieningen. Daarna kunnen we meteen starten met het schadeherstel na inbraak, zodat u weer snel veilig kunt wonen of verder kunt met uw winkel of kantoor. Snel in actie bij inbraakschade is essentieel.

Veelvoorkomende inbraakschades zijn kapotte sloten, scharnieren en ramen en beschadigde kozijnen en deuren. In de foto’s hierboven ziet u hoe de schade er uit kan zien. Hierdoor is uw huis meestal gelijk an niet meer goed beveiligd. Het is daarom belangrijk dat u snel in actie komt en de schade laat herstellen door Bouwschadeherstel.

Bouwschadeherstel doet alle herstelwerkzaamheden zelf of onder de vlag van het concern. Dit betekent dat wij alle zorg uit uw handen nemen en samen met u een plan maken om uw huis, pand of winkel weer zo snel mogelijk keurig hersteld te krijgen. Licht ook altijd uw verzekering in omtrent de inbraak en de bijkomende schade. Maak hiervoor goede foto’s zodat u geen onnodicge discussies zult hebben met de verzekeraar.

Tip: schadeherstel na inbraak

Maak bij een inbraakschade voor het bezoek van de expert een lijst met de gestolen goederen. Geef op deze lijst de aankoopdatum en hierbij het aankoopbedrag aan om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de omvang van de schade na inbraak.

Vrijblijvend contact opnemen