Een inbraak in uw woning of pand heeft een grote impact op u. Er is wellicht schade achtergelaten aan deuren, ramen, hang- en sluitwerk en/of er zijn persoonlijke spullen gestolen. En dat is nog maar het materiele werk. Een inbraak kan er ook voor zorgen dat u zich niet meer veilig voelt in uw huis of pand. Bouwschadeherstel kan u helpen door schadeherstel na inbraak toe te passen, zodat u zich weer veilig voelt.  

Is er bij u ingebroken en is uw huis, pand of winkel beschadigd? Laat deze inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door de vakkundige medewerkers van Bouwschadeherstel. Wij staan binnen 24 uur bij u voor de deur om reparaties uit te voeren. Mocht dit niet gelijk mogelijk zijn, maken we eerst een aantal noodvoorzieningen. Daarna kunnen we meteen starten met het schadeherstel na inbraak, zodat u snel weer veilig kunt wonen of verder kunt met uw winkel of kantoor. Snel in actie bij inbraakschade is essentieel!

Inbraakschade herstellen door professionals

Bouwschadeherstel doet alle herstelwerkzaamheden zelf of onder de vlag van het concern. Dit betekent dat wij alle zorg uit uw handen nemen en samen met u een plan maken om uw huis, pand of winkel weer zo snel mogelijk keurig hersteld te krijgen. We zien verschillende soorten inbraakschades:

  • Schade aan houten deuren of kozijnen;
  • Schade aan kunststof deuren of kozijnen;
  • Schade aan schuifpuien;
  • Schade aan ramen;
  • Schade aan vensterbanken.

Inbraakschade verzekering inlichten

Het is verstandig om ook altijd uw verzekering in te lichten omtrent de inbraak en de bijkomende schade. Maak goede foto’s van de schade, zodat u geen onnodige discussies zult hebben met de verzekeraar. Inbraakschade herstellen valt vaak onder de verzekeringsschade en kunnen veelal door ons worden afgehandeld. Dit houdt in dat u zelf niks hoeft voor te schieten en dat uw verzekeraar het schadebedrag aan ons overmaakt na het uitvoeren van de werkzaamheden. Op deze manier hoeft u dus geen papierwerk in te vullen en steeds herinnert te worden aan het voorval. Wij nemen al deze lasten voor u uit handen en zorgen dat u weer snel kunt doorgaan met uw dagelijks leven in een veilige omgeving.

Maak een afspraak voor herstel van inbraakschade

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt over het herstel van inbraakschade of als u direct een afspraak wilt maken. We helpen u graag verder!  Tip: Maak bij een inbraakschade voor het bezoek van de expert een lijst met de gestolen goederen. Geef op deze lijst de aankoopdatum en hierbij het aankoopbedrag aan om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de omvang van de schade na inbraak.