Schadeherstel inbraak

Een inbraak heeft een grote impact op de eigenaar van de woning of het pand waar is ingebroken. U kunt hierbij denken aan schade aan deuren en ramen, maar ook aan al het nodige hang- en sluitwerk. Deze impact is er niet alleen omdat er grote kans is dat goederen zijn gestolen of meegenomen, maar met name omdat u zich niet meer veilig zult voelen in uw eigen huis of pand. Bouwschadeherstel kan u helpen door haar Schadeherstel Inbraak. In sommige gevallen is het noodzakelijk om eerst een goede en stevige noodvoorziening te plaatsen.

Bouwschadeherstel ziet verschillende soorten braakschades:

  • Schade aan houten deuren of kozijnen;
  • Schade aan kunststof deuren of kozijnen;
  • Schade aan schuifpuien;
  • Schade aan ramen;
  • Schade aan vensterbanken.

Bouwschadeherstel voor schade herstel

Wij, als Bouwschadeherstel, zorgen voor het onzichtbare en complete herstel van alle hier boven genoemde soorten van inbraakschade. Dit gebeurt bij u op locatie. Daarnaast verzorgen wij het vernieuwen van beschadigde sloten, scharnieren en loopwerk. Bij het herstellen van het glas in ramen of deuren komt meer bij kijken. Zo zal er gekeken moeten worden of  u deze keer kiest voor inbraak werend glas of niet. Wij kunnen tevens alle soorten glas in elke gewenste maat leveren, zodat uw schade effectief, professioneel en vooral snel verholpen is.

Verzekeringsschades zoals bijvoorbeeld inbraakschade, kunnen door ons veelal worden afgewikkeld. Dit houdt in dat u zelf niks hoeft voor te schieten en uw verzekeraar het schadebedrag aan ons overmaakt, na het uitvoeren van de werkzaamheden. Op deze manier hoeft u dus geen papierwerk in te vullen en steeds herinnert te worden aan het voorval. Wij nemen al deze lasten voor u uit handen en zorgen dat u weer snel kunt doorgaan met uw dagelijks leven. En dat in een veilige omgeving.

Foto’s schadeherstel inbraak

Hieronder staan enkele foto’s van het werk van Bouwschadeherstel. In de linkerfoto ziet u hoe de schade was voor het herstel, in de rechter foto ziet u hoe het geworden is na ons schadeherstel. Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op!

Vrijblijvend contact opnemen