Polyester reparatie boot

Voor een polyester reparatie boot bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres. Het repareren van polyester op een boot vergt nauwkeurigheid en precisie. Laat Bouwschadeherstel nou net beschikken over de juiste kennis en vakkundigheid. Wij zorgen ervoor dat uw boot er weer uitziet als nieuw. Wat uw schade ook is, Bouwschadeherstel hersteld het voor u! Naast het herstellen van polyester kunt u voor veel meer reparaties bij ons terecht. Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Professionele polyester reparatie boot

Het niet op tijd repareren van polyester boot schade  kan grote gevolgen hebben. Wees er daarom op tijd bij. Door onze vakkundige reparatie kunnen wij elke soort bootschade volledig repareren. Wij gebruiken alleen de beste producten en materialen om uw boot weer als nieuw te maken. Onze reparatie werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Schade aan polyester;
  • Deuken en krassen;
  • Glasschade;
  • Schade aan het interieur.

Bouwschadeherstel hersteld het wel!

Wat uw schade ook is, Bouwschadeherstel staat voor u klaar! Wij repareren in de meeste gevallen de schade ter plekke. Hierdoor hoeft de boot niet verplaatst te worden. We maken de boot schoon, schuren de beschadigde plekken en brengen het nieuwe polyester zorgvuldig aan. De kosten voor het repareren hangen erg af van de daadwerkelijke schade. Heeft u uw roeiboot, zeilboot, sloep of jacht verzekerd? Dan is in de meeste gevallen de reparatie geheel kosteloos voor u. Uiteraard afhankelijk van uw verzekering en eigen risico.

Uw boot weer als nieuw? Neem contact met ons op!

Laat uw boot schade repareren door Bouwschadeherstel en neem contact met ons op! U kunt uw vraag ook mailen naar info@bouwschadeherstel.nl. Liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan naar  (0492) 32 44 34. De kosten voor het repareren van de polyesterschade zijn afhankelijk van uiteindelijke schade. Bent u verzekerd? Dan is dit in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u.

Vrijblijvend contact opnemen