Wanneer er schade is ontstaan aan uw polyester boot is dit enorm vervelend. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk herstellen. Het repareren van polyester op een boot vergt nauwkeurigheid en precisie. Bij Bouwschadeherstel bent u voor polyester reparatie op het juiste adres. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en vakkundigheid om uw boot te herstellen. Of het nu gaat om een kleine of grote beschadiging gaat of een grote polyester boot of een roeibootje polyester. Bouwschadeherstel werkt doeltreffend en nauwkeurig, zodat u snel weer het water op kunt!

Wij zorgen ervoor dat uw boot er weer uitziet als nieuw. Wat uw schade ook is, Bouwschadeherstel herstelt het voor u! Naast het herstellen van polyester kunt u voor veel meer reparaties bij ons terecht. Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!

Professionele polyester reparatie boot

Wanneer u uw polyester boot schade niet op tijd laat repareren kan dit grote gevolgen hebben. Wees er daarom op tijd bij en schakel in dien nodig professionele hulp in. Onze specialisten staan klaar om de reparatie van uw polyester boot uit te voeren. Wij kunnen elke soort bootschade volledig repareren. We gebruiken alleen de beste producten en materialen om uw boot weer als nieuw te maken. Onze reparatie werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Schade aan polyester;
  • Deuken en krassen;
  • Glasschade;
  • Schade aan het interieur.

Kosteloze polyester reparatie

Wat uw schade ook is, Bouwschadeherstel staat voor u klaar! Wij repareren in de meeste gevallen de schade ter plekke. Hierdoor hoeft de polyester boot niet verplaatst te worden. We maken de boot schoon, schuren de beschadigde plekken en brengen het nieuwe polyester zorgvuldig aan. De kosten voor het repareren hangen erg af van de daadwerkelijke schade. Heeft u uw roeiboot, zeilboot, sloep of jacht verzekerd? Dan is in de meeste gevallen de boot reparatie geheel kosteloos voor u. Uiteraard is dit afhankelijk van uw verzekering en eigen risico.

Bootreparatie nodig? Bouwschadeherstel hersteld het!

Laat uw boot schade repareren door Bouwschadeherstel en neem contact met ons op! U kunt uw vraag ook mailen naar info@bouwschadeherstel.nl. Liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan naar  (0492) 32 44 34. De kosten voor het repareren van de polyesterschade zijn afhankelijk van uiteindelijke schade. Bent u verzekerd? Dan is dit in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u.