Polyester boot repareren

Wilt u graag uw polyester boot repareren? Dan bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres. Voor alle soorten bouwschades kunt u bij ons terecht. Het niet op tijd repareren van polyester schades kan grote gevolgen hebben. Wees er daarom op tijd bij. Door onze vakkundige reparatie kunnen wij elke soort bootschade volledig repareren. Wij gebruiken alleen de beste producten en materialen om uw boot er weer uit te laten zien als nieuw. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bouwschadeherstel voor al uw bootschades

Heeft uw boot polyester schade door bijvoorbeeld een aanvaring of bent u over iets scherps heen gevaren en heeft uw boot hierdoor rompschade of krassen? Dan zijn wij de juiste partij om het polyester van uw boot te repareren. U kunt ons ook inschakelen voor andere schades aan uw boot. Denk hierbij aan glasschade of schade aan het interieur. Maar ook voor andere deuken en krassen. Wij zorgen ervoor dat er niets meer van de schade overblijft en de boot er weer uit ziet als nieuw.

Waarom polyester boot repareren ?

Zoals hierboven aangeven kan het niet tijdig repareren van uw schades problemen opleveren. Ook is het belangrijk dat het aanbrengen van het polyester zorgvuldig gedaan wordt zodat dit niet loslaat. Bij Bouwschadeherstel weten wij precies hoe wij dit moeten aanpakken en gaan vakkundig te werk. In de meeste gevallen repareren wij de schades ter plekke. De kosten van het repareren van de schade hangt af van de daadwerkelijke reparatie procedure. Bent u verzekerd? Dan is het in de meeste gevallen geheel kosteloos voor u.

Kom in contact

Voor vragen over het repareren van uw boot kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij kijken naar de schade en stellen een offerte op van wat er gedaan moer worden. U kunt uw vraag en eventuele foto’s mailen naar info@bouwschadeherstel.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via (0492) 32 44 34 .

Vrijblijvend contact opnemen