Oplever Management

Bouwschadeherstel                        Bouwschadeherstel

           Industrieel opleveren                                            Nieuwbouw oplevering

Bouwschadeherstel is verreweg de meest gespecialiseerde onderneming waar het gaat om oplever management, het herstellen van alle voorkomende lak(schades) aan deuren, kozijnen, relingen, gevelbeplating en overige gecoate materialen op locatie.

Alle service voertuigen van Bouwschadeherstel zijn uitgerust met de modernste herstel apparatuur en zijn tevens alle voorzien van verf mengmachines zodat onze monteurs ter plaatse de gewenste kleur kunnen maken. dit stelt ons in staat om accuraat de meest voorkomende schades te herstellen en zorg te dragen dat onze opdrachtgevers ontzorgd worden in het oplevertraject.

De monteurs van Bouwschadeherstel werken volledig digitaal, elke vorm van communicatie tussen opdrachtgever, kantoor en de monteurs op locatie wordt digitaal gecommuniceerd en gerapporteerd. wij archiveren vervolgens alle belangrijke projectinformatie voor onze opdrachtgevers. Ook opleverformulieren van de klant van onze opdrachtgever worden digitaal gearchiveerd zodat dit nimmer een discussiepunt vormt voor onze klant.