Kozijnherstel

U bent op zoek naar een specialist voor kozijnherstel? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Bouwschadeherstel heeft de expertise en de technieken in huis om elk soort materiaal te repareren. Uw kozijnen zijn bij ons in goede handen! En velen waren u al voor. Door onze professionele en snelle service is in korte tijd uw schade gerepareerd. Hoe wij dat doen? Dat kunt u hieronder lezen.

Meer weten over het herstellen van kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bouwschadeherstel voor kozijn herstel

Wanneer u aluminium kozijnen heeft met corrosie aanslag heeft Bouwschadeherstel hier de oplossing voor. Samen met onze partners hebben wij een speciale formule ontwikkeld. Dit herstelsysteem maakt het mogelijk om door corrosie aangetaste aluminium kozijnen te repareren. Bij deze dienst behoort echter ook een onderhoudscontract. Wij willen namelijk tijdig kunnen ingrijpen indien er zich opnieuw problemen voordoen.

Als u geanodiseerde kozijnen heeft, hebben wij hiervoor een eigen ontwikkelde vervangingscoating. Schades welke ontstaan aan geanodiseerde producten worden zo hersteld naar een nieuw uitziend kozijn. De kleur van het product is hierbij natuurlijk van belang, waar wij uiteraard rekening mee houden. Bouwschadeherstel zorgt dat uw kozijn er weer als nieuw uitzien. De demonstrateur van Bouwschadeherstel kan vrijblijvend een proef op uw locatie uitvoeren om u te overtuigen van de kwaliteit en hierbij het eindresultaat.

Het geven van een tweede leven aan aluminium of kunststof kozijnen bespaart u veel kosten en tijd, ten opzichte van het vervangen van de kozijnen. De praktijk wijst uit dat de kozijnen na een behandeling met een nieuwe coating weer jaren mee kunnen. Bouwschadeherstel voert door heel Nederland werkzaamheden uit aan kantoren, winkelcentra, scholen, en woonhuizen. Na de bevestiging van de opdracht nemen wij voor onze opdrachtgever alle zorgen uit handen.

Contact

Ook voor kunststof kozijnen kunt u bij Bouwschadeherstel terecht. Kortom elk materiaal met bijna elke vorm van schade is aan ons besteed. Neem contact met ons op door middel van onderstaande button.