Kozijnen reinigen

Zijn uw kozijnen vuil door neerslag, zand, insecten, hars en andere invloeden? Wij reinigen uw kozijnen en zorgen ervoor dat ze weer helemaal schoon zin. Kozijnen die goed onderhouden worden, blijven langer in optimale staat. Daarom is het belangrijk om uw kozijnen minstens één keer per jaar te laten reinigen. Op deze manier blijven ze mooi schoon! Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom Kozijnen laten schoonmaken door Bouwschadeherstel? Onze specialisten hebben de juiste kennis en ervaring om uw woning of bedrijfspand gronding te reinigen. Door het gebruik van de geschikte middelen zorgen wij ervoor dat uw kozijnen nog jaren mooi mee gaan.

Offerte opvragen

Kunststof en aluminium kozijnen laten reinigen

Bouwschadeherstel is gespecialiseerd in het reinigen van kunststof en aluminium kozijnen. Kunststof kozijnen mogen dan wel onderhoudsarm zijn. Regelmatige schoonmaak is toch nodig om de levensduur te verlengen. Na verloop van tijd verliest uw kozijn zijn oorspronkelijke glans en kan de kleur vervagen. Wij zullen uw kozijnen grondig reinigen waarna er een beschermende wax aangebracht die vuil afstoot. Hiermee verlengt u de levensduur van uw kozijnen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Verlengen van de levensduur van uw kozijnen;
  • Er zijn minder snel reparaties nodig;
  • Kozijnen zien er mooier uit;
  • De kleur van de kozijnen blijft behouden.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op voor het reinigen van uw kozijnen via een van de onderstaande buttons.

ZAKELIJKE OFFERTE

Zakelijk een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

Zakelijke offerte opvragen

PARTICULIERE OFFERTE

Als particulier een vrijblijvende offerte opvragen? Dat kan via onderstaande button!

Particuliere offerte opvragen