Kozijnen herstellen

U wilt uw kozijnen herstellen? Bouwschadeherstel beschikt over diverse technieken die het mogelijk maken om uw kozijnen te laten renoveren. Renoveren is hierdoor goedkoper dan uw kozijnen te vervangen! Vaak is nog een groot deel van het kozijn intact, wat zonde is van de rest van het kozijn. Bouwschadeherstel heeft een eigen ontwikkelde vervangingscoating. Dit om schades onzichtbaar te herstellen. Deze techniek is voor geanodiseerde producten. De kleur van het product is hierbij van belang. Ook schades als gevolg van aantasting van bijvoorbeeld zuren zijn door ons op te knappen.

De demonstrateur van ons kan vrijblijvend een proef bij u op locatie uitvoeren. Hierdoor kunnen wij u overtuigen van de kwaliteit. Maar daarnaast ook direct het eindresultaat. Vervolgens behoudt u bij het uitvoeren van herstel door ons altijd uw volledige fabrieksgarantie. Wel zo fijn! Neem contact met ons op en vraag naar de gelijkheden.

Kozijnen herstellen door Bouwschadeherstel

Een andere reden om uw kozijnen te herstellen is onder andere filiforme corrosievorming. Samen met enkele partners  hebben wij hier langdurig onderzoek naar gedaan. Hieruit is een herstelsysteem ontwikkeld. Dit herstelsysteem zorgt ervoor dat de aangetaste aluminium producten herstelt kunnen worden!
Daarnaast kan Bouwschadeherstel ook uw kunststof kozijnen renoveren. Elke soort van aantasting kunnen wij aan op elk soort materiaal.

Er zijn dus verschillende voordelen te noemen om uw kozijn professioneel te laten herstellen ten opzichte van het vervangen:

  • Kozijnen renoveren is goedkoper dan bijvoorbeeld nieuwe kozijnen;
  • Raambetimmering kan vaak blijven zitten tijdens de herstelwerkzaamheden;
  • De binnenbetimmering blijft in bijna alle gevallen intact;
  • Bij kozijnen laten opknappen heeft u geen overlast van tocht of regen van buitenaf tijdens de herstelwerkzaamheden;
  • U heeft minder risico op gevolgschade dan bij volledig vervanging.

Ten slotte kan een nadeel van uw kozijn renovatie zijn dat, de verzekering de herstelwerkzaamheden van uw kozijn niet vergoed. Laat u uw reparatie bij kozijnen herstellen uitvoeren door Bouwschadeherstel! Dan bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig werk.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van schadeherstel? Neem dan gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en kijken naar de best passende oplossing voor uw vraagstuk. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 04 92 32 44 34. Gelijk een offerte aanvragen? Druk dan op onderstaande button!