Kozijn herstellen na inbraak

Wilt u een Kozijn herstellen na inbraak? Dan probeert u uw huis, pand of winkel zo goed mogelijk te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Toch zit een ongelukje in een klein hoekje. Wanneer er bij u is ingebroken, heeft u hoogstwaarschijnlijk schade aan uw ramen of deuren. Het feit dat een onbekende in uw woning of bedrijf is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. Bouwschadeherstel heeft hiervoor een speciale dag- en nachtservice. Zo heeft u het veilige gevoel sneller terug. Wij herstellen inbraakschade aan deuren, kozijnen, ramen en glas of ramkraak. Denk bijvoorbeeld aan een winkelpui aftimmeren en herstellen, maar ook het direct vervangen van geforceerde of kapotte deursloten die kunnen zijn ontstaan na inbraakschade. Een veilig huis of bedrijf, een veilig gevoel, is belangrijk en daar zorgt Bouwschadeherstel voor.

Een inbraak zal u doen schrikken en is alles behalve fijn. Na van de eerste schrik bekomen te zijn, is het belangrijk dat de schade aan uw huis, winkel of kantoor zo snel mogelijk hersteld wordt. Let hierbij ook op dat u bij tijds uw verzekering inlicht. Gelukkig dekt de verzekering het merendeel van dit soort schades, waardoor reparatie snel, effectief en vakkundig kan gebeuren. Bouwschadeherstel kan inbraakschade aan deuren, ramen, kozijnen en schuifpuien onzichtbaar en volledig herstellen. Ongeacht het materiaal. Een kozijn herstellen na inbraak is door ons zo gedaan!

Door de technieken die sinds heden beschikbaar zijn, bent u verzekerd van een onzichtbaar schadeherstel. Bij de reparatietechniek van de beschadigde kozijnen herstelt Bouwschadeherstel kleine, oppervlakkige beschadigingen meestal al zonder toepassing van opvulmiddelen. Indien het nodig is, spuiten of verven we de reparatieplekken. Dit gebeurt natuurlijk met exact de juiste kleur. Bij grote beschadigingen lassen we eerst het kunststof, daarna werken we het kozijn bij met een hoogwaardig componentenmateriaal om het vervolgens te spuiten in de juiste kleur. Voor ieder materiaal hebben wij de juiste oplossing, de juiste mensen en de juiste middelen.