Herstel technieken

Voor verschillende soorten Herstel technieken bent u bij Bouwschadeherstel aan het juiste adres!

bouwschade
Bouwschadeherstel heeft momenteel 12 ingerichte Bouwschadeherstel bussen rijden door heel Nederland. Alle bussen zijn volledig uitgerust om alle voorkomende bouwschades op locatie te kunnen herstellen. Daarnaast beschikken alle bussen over verf-meng machines. Zodat elke monteur van Bouwschadeherstel direct op locatie de gewenste kleur aan kan maken.

INBRAAK SCHADES

inbraakschade_250x250
Bouwschadeherstel herstelt alle soorten inbraakschades op locatie. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, ramen en deuren van kunststof en aluminium. Alle monteurs beschikken over geavanceerde apparatuur om vrijwel elke vorm van schade of inbraakschade op locatie te herstellen. Bouwschadeherstel voert deze werkzaamheden dagelijks uit. Onder andere in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren. Via ons service nummer regelt de planning van Bouwschadeherstel alle schadeafhandelingen. Mocht herstel op locatie niet mogelijk zijn ? Dan wordt de schade overgenomen door de afdeling service en onderhoud. Zij dagen zorg voor het vervangen van elementen.

GEANODISEERD SCHADEHERSTEL

images-3
Bouwschadeherstel beschikt over een eigen ontwikkelde vervangings-coating om schades welke ontstaan aan geanodiseerde producten onzichtbaar te herstellen, de kleur van het product is hierbij van ondergeschikt belang. Vervolgens zijn ook schades als gevolg van aantasting van Salpeterzuur door Bouwschadeherstel te herstellen. Onze demonstrateur kan vrijblijvend een proef op locatie uitvoeren. Om u te overtuigen van de kwaliteit en het eindresultaat.
Bij het uitvoeren van schades herstelt door Bouwschadeherstel behoud u uw volledige fabrieksgarantie.

FILIFORME CORROSIE HERSTEL

images-4
De discussie rond het ontstaan van filiforme corrosievorming op aluminiumproducten slaan wij over. De meningen en filosofie verschillen nog al.
Bouwschadeherstel heeft wel langdurig onderzoek gedaan naar herstel procedures omtrent filiforme corrosie. Gezamenlijk met een aantal grote verffabrikanten hebben wij een herstel systeem samengesteld. Herstel van de door corrosie aangetaste aluminium producten kan hierdoor mogelijk worden gemaakt. Bij deze applicatie behoort echter ook een onderhoudscontract. Dit omdat wij de herstel locaties gebruiken om te monitoren. Maar bijvoorbeeld ook om tijdig te kunnen ingrijpen indien zich problemen voordoen. Ten slotte ook om preventieve conservering methodes te kunnen testen op herstelde producten.

GLAS (kras) HERSTEL

krassen-en-aanslag-op-glas-verwijderen-1krassen-en-aanslag-op-glas-verwijderen
Bouwschadeherstel is tevens gespecialiseerd in het herstellen van krassen in glas. Door middel van speciale polijstmachines worden krassen verwijderd zonder aantasting of vervorming van het glas. Heeft u problemen met krasvorming? wij staan dagelijks voor u klaar.

BSH COLOR PROTEC

stoel
Bouwschadeherstel introduceert BSH Color Protec. Dit is een product waarmee wij zonder te spuiten de pigmenten (originele kleur) van kunststof en aluminium producten kunnen herstellen. U kunt hierbij denken aan kozijnen welke vaal geworden zijn als gevolg van onder andere sterke UV belasting of gevoelige pigmenten zoals bijvoorbeeld rood. Wij kunnen omtrent dit product vele A-viertjes vol schrijven, makkelijker is als onze demonstrateur u overtuigt door het aanbrengen van een proef op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

HPL REPARATIE

Bouwschadeherstel is Nederlands grootste HPL Reparatie hersteller. Daarom zijn wij trots om jaarlijks duizenden HPL deuren te mogen herstellen.
Ook verzorgen wij voor U:

 • Kunststof aanrechtbladen
 • Keukenblad repareren
 • Aanrechtblad vervangen
 • Meubels repareren
 • Reparatie bad
 • Reparatie douchebak
 • Parket repareren
 • Laminaat repareren
 • Vloertegels repareren
 • Dashboard repareren
 • Kunststof kozijnen repareren
 • Deuren repareren