Gevelschadeherstel

Gevelschadeherstel is een vak apart, bij  dit herstel spelen 2 facetten een cruciale rol om te komen tot een top eindresultaat en dat is het herstellen van de schade door deze inclusief het bestaande profiel te herstellen en het spuiten van de juiste coating. Bij het herstellen van de gevel is de juiste kleur van het het grootste belang. Bouwschadeherstel heeft een nauwe samenwerking met BASF. Waardoor onze monteurs met regelmaat de trainingen op het gebied van coating en hersteltechnieken volgen. Alles het ieder herstel eigen te maken.

Wilt u meer weten over het herstellen van uw gevel? Neem dan gerust contact met ons op!

Bouwschadeherstel voor uw gevelschadeherstel

Tevens beschikken de monteurs van Bouwschadeherstel over de meest geavanceerde mengmachines om altijd op locatie de juiste kleuren en glansgraden te kunnen vervaardigen. Binnen de afdeling gevels herstellen werken gespecialiseerde monteurs. Die allen schades veelal onzichtbaar kunnen herstellen, maar ook kleurverschillen kunnen opheffen of complete gebouwen kunnen overspuiten.

Zoals hierboven benoemd zijn wij de uitstekende partner voor het vervangen en herstellen van uw gevel Aller eerst bekijken we de constructie en de gevel. Wat zijn uw wensen en hoe kunnen we dit het beste aanpakken. Voor ieder vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Dit kan zijn door middel van Kleur verschillen opheffen maar ook blaasvorming of compleet schade herstel zoals deuken en krassen.

Het renoveren van de gevel is van belang wanneer uw gevel niet meer in goede staat is. Een goede gevel is belangrijk om onder andere vocht en kou buiten te laten. Is dit niet het geval dat is het noodzakelijk om deze op te laten knappen. Daarnaast is gevelrenovatie ook van belang om verdere schade aan uw gevel te voorkomen.

Ook voor gevelschadeherstel helpt Bouwschadeherstel u graag verder….. U kunt ons telefonisch bereiken op 04 92 32 44 34.