Geanodiseerd schadeherstel

Bouwschadeherstel is een geanodiseerd schadeherstel bedrijf. Wij beschikken over een eigen ontwikkelde vervangings-coating techniek. Dit om schades die bijvoorbeeld zijn ontstaan aan geanodiseerde producten, onzichtbaar te herstellen. De kleur van het product is hierbij van groot belang. Ook schades als gevolg van aantasting van bijvoorbeeld Salpeterzuur zijn door ons te herstellen. Onze demonstrateur kan vrijblijvend een proef op locatie uitvoeren. Dit om u te overtuigen van de kwaliteit.

Daarnaast is het eindresultaat direct zichtbaar. Bij het uitvoeren van schades, die worden uitgevoerd door Bouwschadeherstel, behoud u ten alle tijden uw volledige fabrieksgarantie.

images-3

Kozijnen herstellen

Kozijnen van geanodiseerd aluminium hebben veel voordelen te bieden. Geanodiseerd aluminium zal minder worden aangetast door UV-straling en kan nagenoeg niet gaan roesten of rotten. Kozijnen van van geanodiseerd aluminium hebben daarom weinig onderhoud nodig. Echter, ook dit type kozijnen kunnen beschadigingen oplopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deuken, krassen of bouwschade.

Wanneer een kozijn beschadigd is, is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt hersteld. Daarom maken wij gebruik van een speciale herstelcoating. Uiteraard van de beste kwaliteit. Door deze herstelcoating aan te brengen, zal het kozijn weer optimaal beschermd worden tegen corrosie.

Gevel herstellen

Ook voor gevels of gevelplaten wordt regelmatig geanodiseerd aluminium gebruikt. Aluminium dat geanodiseerd is, is vaak nog harder dan aluminium dat niet geanodiseerd is. Het resultaat hiervan? Een slijtvast product dat zeer lang zal meegaan.Het materiaal is daarom ook ideaal geschikt voor gevelbeplating. Hierin is steeds vaker zichtbaar dat gevelbeplating wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium. Het is belangrijk dat uw gevel in perfecte staat zal blijven.

Wij zullen het onderhoud aan uw gevel op de juiste manier verzorgen. Door een speciale coating aan te brengen, wordt de beschermende laag optimaal hersteld. Na het onderhoud is uw gevel voor lange tijd beschermd tegen oxidatie. Maar ook tegen andere invloeden van buitenaf. Heeft uw gevelbeplating onverhoopt schade opgelopen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij verzorgen het herstel van uw aluminium gevel.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over geanodiseerd herstellen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaan knop. Schade ontstaat niet alleen op de lange termijn onder de invloed van uv-straling en andere weersinvloeden. Ook tijdens de bouw kunnen aluminium kozijnen of gevels schade oplopen. Wanneer de aannemer verantwoordelijk is voor de schade, dient hij de bouwschade zo snel mogelijk te laten herstellen. Voor dit schadeherstel kunt u ook rekenen op ons!

Uiteraard kunt u uw vraag ook mailen naar info@bouwschadeherstel.nl