Brandschade herstel

Brandschade is altijd vervelend en u hoopt dit nooit mee te maken. Niet alleen komen hierbij emoties kijken, maar ook zeker alle ellende die het met zich meebrengt. Denk aan de hoeveelheid tijd en wat het u gaat kosten om de brandschade te laten herstellen. Is uw huis, pand of winkel toch beschadigd door een brand? Dan is het zaak om deze brandschade zo snel mogelijk schoon te maken en te herstellen door de professionele medewerkers van Bouwschadeherstel. Wij staan binnen 24 uur voor u klaar om u te helpen, zodat u snel een begin kunt maken aan het verwerken en de draad weer kan oppakken. Allereerst maken wij alle beschadigde en eventueel ook onbeschadigde ruimtes schoon. Pas dan start het schadeherstel, dan maken wij uw huis, winkel of kantoorpand weer zoals het was, als voor de brand.

Brand verwoest erg veel. Uit ervaring weten wij dat brandschade aan een kantoor, woning, winkel en bezittingen een enorme impact kan hebben op mensen. Heeft u te maken gehad met brandschade en daarbij nog wellicht waterschade? Dan wilt u de problemen snel weer opgelost hebben zonder al te veel overlast. Met de inzet van Bouwschadeherstel bent u er van verzekerd dat dit lukt. Wij zorgen voor herstel na brandschade en bijkomende waterschade. Bij brandschade heeft u meestal ook te maken met schade door roet en rook. Nadat de brandweer klaar is met het blussen van de brand, nemen wij de schade op. Onze specialisten kennen de vele soorten aanslag. Ze bekijken tevens hoe groot de schade is en maken ze op basis daarvan keuzes bij het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Op deze manier voorkomen we eventuele gevolgschade, zoals terugkerende rookgeuren of roestvorming.

Specialistische technieken bij brandschade herstel

De specialisten van Bouwschadeherstel kunnen uw beschadigde bezittingen vaak weer in de oorspronkelijke staat herstellen. Wij werken met een aantal specialistische technieken. Daardoor hebben we veel mogelijkheden om u te helpen met bijvoorbeeld het repareren van vloeren, het herstellen van meubels en zelfs het herstellen van verloren gegane documenten.