Bouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is met trots Nederlands grootste bouwschadehersteller. Wij kennen tal van specialisme in huis om vrijwel elke oplevering tot een succes te maken. Onze monteurs van hebben een volledig uitgeruste bedrijf bus, welke is voorzien van onder andere coating mengmachines. Dit maakt hen in staat om elke gewenste kleur op locatie te vervaardigen. Bouwschadeherstel herstelt voor haar relaties op locatie schades aan aluminium kozijnen en deuren, maar herstelt ook aluminium onderdorpels. Bijvoorbeeld in geval van schades. Schade die onder andere bestaan uit deuken en krassen. Meer weten over bouwschadeherstel? Neem dan gerust contact op.

Over ons

Onze monteurs volgen elke maand trainingen en/of volgen opleidingen op het gebied van innovaties in de wereld van schadeherstel, tevens ontwikkelen de trainers van Bouwschadeherstel eigen producten waardoor alle monteurs l in staat zijn zelf complexe schades te herstellen.

Innovaties op het gebied van schadeherstel is bijvoorbeeld het herstellen van geanodiseerd aluminium, het maakt hierbij niet uit of het hier gaat om blank of gekleurd aluminium, Bouwschadeherstel ontwikkelde een specifieke methode welke ons zelfs in staat stelt om salpeterschade te kunnen herstellen op locatie, onze monteurs hebben sindsdien al vele honderden geanodiseerde kozijnen hersteld voor relaties. Ook wordt er door onze trainers veel tijd besteed aan HPL reparatie. Dit tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Bij het herstellen van HPL schades maakt het namelijk niet uit of het een effen product betreft of een HPL product welke is voorzien van een houtstructuur.

Wij gaan volledig met de tijd mee, zo hebben wij getracht onze werkzaamheden zoveel mogelijk te digitaliseren, alle monteurs zijn voorzien van een tablet waarmee zij digitaal hun werkorders compleet voorzien van foto’s en omschrijving ontvangen, zij versturen dagelijks foto’s en werkbonnen naar kantoor en ook de facturatie van Bouwschadeherstel gaat volledig digitaal.

Neem contact met ons op

Mocht u meer informatie willen over onze diensten of wat wij voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers op. Zij zijn u graag van dienst! Een mail sturen kan ook, mail dan naar: info@bouwschadeherstel.nl

Bouwschadeherstel is member van Bouwschadelijn