dennisNieuwe Medewerker

Per 1 Oktober is Dennis van Beek in dienst getreden bij Bouwschadeherstel. Dennis is binnen Bouwschadeherstel verantwoordelijk voor de commerciële buitendienst en het onderhouden van klantrelaties. Tevens is Dennis het aanspreekpunt voor buitenlandse relaties.

Dennis genoot een internationale HBO opleiding en heeft ruime commerciële ervaring in een breed spectrum. Dennis versterkt de commerciële buitendienst en een van zijn kerntaken is het onderhouden van de relatie met u als bestaande of nieuwe klant.

Ook Dennis heeft de interne opleiding bij Bouwschadeherstel doorlopen en heeft met onze schadeherstellers enkele indrukwekkende bouwlocaties bezocht om de praktijk te ondervinden.

Dennis:

Een organisatie met de passie van Bouwschadeherstel, maakt het makkelijk om iedere dag 100% te geven. Een sterk georganiseerde bedrijfsstructuur, innovatieve middelen en een altijd inzetbaar team van louter vakkundige professionals maken geen opdracht onmogelijk. Het is dan ook een geweldige uitdaging om de lat nog hoger te leggen. Goed is bij Bouwschadeherstel nooit goed genoeg. Als er een overtreffende trap van perfect is, dan zoeken wij die. Ik ga die uitdaging graag aan!

Loopt u tegen schades aan die uw oplevering vertragen of zoekt u een servicepartner die er met u voor zorgt dat ieder project tijdig en schadeloos wordt opgeleverd zoals u het bedoeld had? Neem dan contact op met Dennis van Beek of een van zijn collega’s.

Dennis adviseert u graag met betrekking tot uw schades aan aluminium, staal, kunststof of HPL.

Neem contact op via info@bouwschadeherstel.nl of 06-15823263

Zodat u zorgeloos kunt opleveren.